HiFU微電流眼膜♡


HiFU聽過! 微電流聽過! 眼膜都聽過! 將呢三樣野組合埋一齊: HiFU微電流眼膜 (HiFU Eye Program), 你又有無聽過? 我好鐘意敷面膜及眼膜, 主要為補水; 因為肌膚水份足夠, 毛孔/細紋都無咁明顯!
簡單黎講, HiFu可以唔洗開刀都做到輪廓提升及收緊; 微電流就有激活細胞, 恢復肌膚彈性! 而MicroPura HiFU微電流眼膜 (HiFU Eye Program) 集合呢幾個功能, 響屋企短短敷20分鐘眼膜都做有效果!
MicroPura HiFU微電流眼膜係西班牙製造; 一盒有4對眼膜及1支高效仿針精華! 利用無針技術將護膚成分融入皮膚, 通過一個薄既電池推動有效既抗衰老活性成分進入皮膚傳輸!
自問小妹黑眼圈都好明顯, 尤其夜訓既話就更加嚴重! 有朋友取笑我話萬聖節出街唔洗化妝都可以嚇死人, 真係太可惡啦!! 唯一慶幸我無眼肚/眼袋; 只係黑眼圈比較深及有輕微眼部幼紋...
呢支高效仿針精華 (8ml), 係塗響眼膜上! 吱出適當份量既眼部精華, 塗抹於眼膜無膠貼既部份, 然後就可以撕走其他膠貼!
好多時拎番兩片眼膜都唔識分左右, 而MicroPura HIFU微電流眼膜最窩心既地方係印有R及L, R即係用於右眼; L用於左眼!
每日我地一起身擘大眼, 雙眼就不停工作無得休息; 加上電腦/電視, 低頭睇手機, 眼紋特別易形成! MicroPura HiFU微電流眼膜通過一個薄既電池推動, 發射微電流離子導入, 帶動活性精華到皮膚! 
休息30分鐘, 感覺暖暖地好舒服! 
浮腫Out! 眼紋Out! 眼周feel到好緊好緊, 保濕之餘仲好似填充左既效果咁!
除左可以敷眼之外, 仲可以將HiFU微電流眼膜用響虎紋位置, 同樣做到緊緻提升; 減少皺紋; 撫平提拉!
每星期敷一次就可以, 詳情可到MicroPura Facebook專頁!


分享到此為止, 拜拜~


°゚。・*.゚✩˂特別嗚謝 品牌 邀請˃✩゚.*・。゚°


♥歡迎邀約合作試用♡出席活動♥